Enrique: "Jól vagyunk, de van még hová fejlődni"

Luis Enrique az első meccsére készül edzőként a Bajnokok Ligájában, de ezt a találkozót pontosan olyannak ítéli meg, mint a Bilbao ellenit. A tréner elismerte, nincsenek rossz formában, de nagyon sok feladatuk is van még, hogy jobbak legyenek.

 

Itt a BL:

"Jókor jön számunkra a BL-rajt. Természetesen bőven van még fejlődni valónk, de készen állunk. Vannak már olyan dolgok, amikkel a csapat jól is érzi magát, de lesznek olyan pillanatok, amikor nem jönnek az eredmények, és erre készen kell állnunk."

"Most pont ugyanolyan benyomásaim vannak, mint múlt szombaton. Ez ugyanolyan meccs, mint a szombati volt. Ugyanúgy el fogjuk mondani a srácoknak, hogy hogyan tudnak nehézségeket okozni az ellenfélnek, és ennyi. Más lesz természetesen, amikor már az egyenes kieséses rendszerben leszünk."

Kapuskérdés:

"A játékosnak fogom először tolmácsolni az összeállítással kapcsolatos döntéseimet, nem a sajtónak. Amióta itt vagyok, azt mondom, hogy három remek kapusunk van. Hogy mit preferálok? Majd meglátjátok."

Célkitűzés:

"Minimális célokat megfogalmazni teljesen fölösleges. Meg kell nyernünk a következő meccsünket, ez a legfőbb prioritás most."

Védekezés:

"Elégedett vagyok azzal, ahogyan a csapat egészében, együtt jól védekezik. Amikor nincs nálunk a labda, 11 védő vagyunk, amikor nálunk van, egy csapatnyi támadó.
"

Neymar:
"Azt gondolom, hogy a tavalyi éve már nagyon jó volt. Kivételes adottságai vannak, és tud még fejlődni a tavalyihoz képest."

APOEL:
"Tudnak gondokat okozni számunkra. Tudnak játszani, szeretik a labdát, mindannyian résen kell legyünk. Nagyon fontos, hogy legyen nálunk a labda, és használjuk ki a gólhelyzeteinket."

Suárez:

"Egyszerű helyzetben van, pillanatnyilag minden erejét arra fordítja, hogy az edzéseken a legjobbat nyújtsa. Nagyon büszke és elégedett vagyok, hogy számíthatok a La Masíáról kikerülő játékosokra, és hogy van olyan anyagi bázisunk, hogy leigazoljunk, olyanokat, mint Luis Suárez. Ahogy Messivel is történt, aki úgy döntött, hogy itt marad, miután a klub hosszas megfigyelői munkával és neveléssel letette mellett a voksát. Láthatjátok a végeredményt."

Forrás: Eurobarca