Suárez duplázott az első edzőmeccsén

Csütörtökön este sor került az első edzőmérkőzésre, amit Luis Enrique kérésére a klub engedélyezett a B csapat és a felnőtt együttes bevonásával. A meccsen játszott, és két gólt szerzett Luis Suárez, a Barcelona jelenleg még eltiltott támadója.

A találkozón Suárez mellett már ott volt a frissen igazolt Douglas, illetve a sérüléséből meggyógyult Ter Stegen. A két csapatot vegyesen állította össze Luis Enrique a B keret és a felnőtt csapat tagjai közül.

Nem játszott viszont, külön edzésmunkát végzett Messi, Iniesta, Vermaelen és Mascherano. Utóbbi már visszatért a válogatottjából, mely kedden Németországban játszott barátságos meccset, Iniesta sérülése pedig folyamatosan javul. A középpályás már a Villarreal elleni bajnokit is kihagyta térdsérülés miatt, nem utazott el a válogatottjához sem, de ha így javul az állapota, úgy a Bilbao elleni, jövő hétvégi bajnokin ott lehet.

Hasonlóan jó hírek szólnak Thomas Vermaelenről, aki eddig bár még csak részben edzett a csapattal, a jelek szerint szintén felépülhet a jövő szombati bajnokiig.

A péntek délelőtti foglalkozáson nem volt változás a korábbiakhoz képest, magyarán akik eddig külön edzettek, pénteken is ezt a munkát folytatták.

 

Forrás: Eurobarca