Egy Paolo drukker véleménye Douglasról

Mivel nagyon érdekelt egy igazi Sao Paulo drukker véleménye Douglasról, ezért ráírtam egy Sao Paulo fanra(beszélgetésünk során kiderült, hogy minden hazai meccsen ottvan, tehát törzsszurkolója a csapatnak), aki a következőket mondta róla:

"Douglas egy olyan játékos, aki nem tud bánni a labdával és több eladott labdája van egy meccsen, mint jó passza. Problémái vannak a labdaátvétellel is. Nagyon felelőtlen, támadó felfogású játékos, aki miatt sok gólt kapott a csapat az elmúlt években. Ha nem lennének folyamatos sérülések a csapatban valószínűleg nem kezdene, de sajnos Alvaro Pereira vagy VB-re megy, vagy hónapokig lesérül. Ha ő játszik, akkor is kezdő és ez nagyon sok szurkolónak nem tetszik, mert nem érdemli meg a bizalmat. Nagyon örölünk, hogy elvitte a Barca, de szerintem már télen eladják. A brazil másodosztályba is kevés lenne. Szerintem nem is fog játszani a Barcában, edzésen is kiderül majd milyen rossz mentalitású játékos. A szereléseivel folyamatosan sérüléseket okoz, nem csak a pályán hanem az edzéseken is. Luis Fabianot például 4 hónapra késztette pihenőre az egyik becsúszásával edzésen. Köszönjük Barca, hogy elvitted innen! Hangulatfelelőse volt az öltözőnek, hogy pozitívat is mondjak. És volt egy szép gólja a kupában, valamint minden 40. beadása fejet talál."

Nem hangzik bíztatóan...

Forrás: BBVA Liga

 

Hát nem tudom, hogy mennyire lehet hinni a BBVA Ligának, mindenesetre ha ezek igazak, akkor Lucho bizonyára helyre fogja tenni. (Én mondjuk nem hinném, hogy tényleg olyan durvák lennének a szerelései...)

Komolytalanra fordítva a szót, bizonyára nagy haverok lesznek Suarezzel (állítólagos durvaság) és/vagy Neymarral (Santos-Paolo rivalizálás).